Filtrering i MCSS Signeringsapp

Genom att använda filterfunktionen får användaren en överblick över vad som ska utföras och risken att missa insatser minimeras.

Med tilläggsmodulen Filtrering i mobil enhet kan användare enkelt filtrera fram försenade, avvikande eller osignerade insatser samt insatser som endast får utföras av sjuksköterska. Nu adderar vi ytterligare funktionalitet och lägger till ett filter för lista och kalender. Det innebär att användaren även kan filtrera fram exempelvis alla vårdtagare som ska få fysioterapi under dagen eller vilka vårdtagare som är frånvarande.

Med modulen Filter i mobil enhet blir det ännu enklare att skapa överblick vilket underlättar för användaren samtidigt som god omsorg om vårdtagaren säkerställs. 

Låter det intressant? Kontakt oss för mer information.

Kontakta oss