Välkommen till Appvas Användarforum – Hållbarhet i förändring

Hållbarhet är ett nyckelbegrepp i fokus för många verksamheter och en förändringsresa som kan kännas både viktig och komplex. Eftersom vi på Appva gärna vill dela kunskap och inspiration bjuder vi nu in våra kunder till en lunchföreläsning på temat Hållbarhet i förändring med föredragshållare Anna Valtonen.

Anna kommer att bjuda på en inspirerande presentation där hållbarhet sätts i relation till vår historiska utveckling och våra framtida behov. Anna delar på ett positivt och underhållande sätt med sig av sina erfarenheter och sin kunskap inom design och hållbarhet.

Om föredragshållaren:

Anna Valtonen är professor i strategisk design vid Aalto universitetet i Finland. Valtonen har tidigare verkat som vicerektor för universitetet samt som dekan för högskolan för konst, design och arkitektur. Hon har även en lång erfarenhet inom industrin och är medlem i Vitec koncernens styrelse där stor vikt läggs vid hållbarhetsarbete. Appva ingår i Vitec Softwaregroup sedan 2021.

För att så många som möjligt ska kunna delta (på ett hållbart sätt) sker föreläsningen online.
Tid: 15 november, kl. 11.30-12.30.

Appvas användarforum är gratis för våra kunder. Klicka här för att anmäla dig och dina kollegor.

Välkommen till en tankeväckande lunchföreläsning om hållbarhet och förändring som vi hoppas ska ge dig mängder av inspiration!