VAS-skala nu i modulen Mätvärde

Flera av våra kunder har efterfrågat VAS-skala (Visuell Analog Skala) i MCSS för att kunna hantera och följa upp tillstånd som till exempel smärta.

VAS-mätvärdet anges på en numerisk skala från 0-10 och VAS-skalan gör det möjligt att utvärdera effekter av insatser på ett enkelt och tydligt sätt. Registrerade värden syns i realtid både i det mobila och i det administrativa gränssnittet i MCSS och delas därmed av all personal som hanterar vårdtagaren.

Sedan tidigare finns mätvärden för kroppstemperatur, syremättnad, andningsfrekvens, blodsocker, avföring, vikt, längd och urin i modulen Mätvärde. Registrering av värden kan kopplas ihop med delegering så att endast behörig personal kan ange värden.

Låter det intressant? Kontakta oss för aktivering eller beställning,

Kontakta oss

Ladda ned produktblad för modul Mätvärde